Zpět do obchodu
 
 

Ochrana osobních údajů

Veškerá Vaše osobní data, která od Vás získáme jsou chráněna před zneužitím podle zákona č. 101/2000 Sb. Více informací naleznete v tomto prohlášení.


Internetový obchod www.max-sport.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů pod reg. číslem  00045023/ 001 ze dne 05.11.2012


Registrační data - jsou informace, které slouží k identifikaci a autorizaci kupujícího a jsou používána k vlastní realizaci Vaší objednávky a pro případnou komunikaci s Vámi.
Registrační data obsahují zejména : jméno a přijmení, dodací adresu, telefon a elektronickou adresu. Informace o Vašich objednávkách - jsou shromažďovány po celou dobu Vašeho užívání objednávkového systému a slouží pro zajištění dodávky objednaného zboží, pro případnou reklamaci, nebo vrácení zboží. Tyto informace jsou přístupny i ve Vašem profilu pod odkazem objednávky. Tyto údaje nejsou poskytovány třetí osobě.


Veškerá osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována třetí osobě. Pokud by došlo k dohodě s třetí důvěryhodnou osobou o zpracování těchto dat, bude vyžadován Váš souhlas. Bez tohoto souhlasu se data neposkytnou.


Váš souhlas: Používáním internetového obchodu www.max-sport.cz, provozovaný Petrem Štěrbíkem, souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající je povinen přestat zpracovávat získané osobní údaje, pokud subjekt údajů písemně vysloví nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou publikována v tomto dokumentu. Budou-li tato pravidla někdy v budoucnu změněna, budou vždy publikována na stránkách www.bike-centrum.cz a budete se tak moci se změnami včas seznámit.

Nahoru